TVS-Tennis - vuodesta 1928

Tiedote senioreille

Kuvassa: Pauli Hiltunen ja Heikki Andell

Seniorit pelaavat

TVS-Tennis järjestää seniorijäsenille monipuolista tennistoimintaa vuoden varrella.  Seuraa TVS:n verkko- ja Facebook-sivuja!
Jarkko Nieminen Areenan kahvion seinässä on lisäksi ilmoitustaulu

Perinteinen pelimuoto sisäkaudella on niin sanottu ”sunnuntaitennis”.
Siinä naiset ja miehet pelaavat nelinpeliä puolentoista tunnin vuoroina sunnuntaisin kello 17.00 tai 18.30. Pelivuoro on keskimäärin joka toinen sunnuntai.
Syksyä ja kevättä varten laaditaan erikseen pelilista, jossa peliparit vaihtelevat. Pelaajat ovat eri-ikäisiä ja taitotasoltaan vaihtelevia.
Näin itse kullekin tulee monipuolista nelinpelikokemusta. Pelin aikana lasketaan pisteet, mutta varsinaista kilpailua se ei ole.

==> ILMOITTAUDU mukaan 16.8. mennessä: veijo.wirtanen@gmail.com tai 040 763 5985
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toinen pelimuoto, niin sanottu ”lohkotennis” on Jarkko Nieminen Areenan hallisarja. Siinä pelataan sisäkaudella kaksinpeliä tunnin aikapelinä.
Pelaajat ovat eri-ikäisiä ja heidät jaetaan noin seitsemän hengen lohkoihin taitotason mukaan. Itse kullekin tulee siis noin kuusi ottelua syksyllä ja saman verran keväällä.
Lohkojen parhaat nousevat ylempään lohkoon ja viimeiset vastaavasti alempaan lohkoon. Pelaajat sopivat peliajan keskenään ja varaavat tunnin Jarkko Nieminen Areenalta.
Tavoite on, että kunkin lohkon pelit ovat melko tasaisia. Entiset pelaajat ovat mukana, jos eivät muuta ilmoita.

==> ILMOITTAUDU MUKAAN 16.8. mennessä: kari.olavi.nieminen@gmail.com tai 040 525 3603
​--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kesäkaudella pelataan ”tiistaitennistä” urheilupuistossa kello 18.00 alkaen. Pelimuoto on sekanelinpeli, jossa kilpailu ei ole pääasia.

Seniorit järjestävät lisäksi pelitapahtumia, joista tiedotetaan erikseen. Naisilla on omia tapahtumia ja pelitunteja hallissa.
Useat seniorit ovat mukana valtakunnallisessa seniorien sarjatenniksessä. Siihen voi tutustua myös Tennisliiton kilpailujärjestelmän verkkosivuilla.

Jäsenyydestä ja kaikesta seuran toiminnasta voit kysyä toiminnanjohtaja Kimmo Hurmeelta, 040 520 6666 tai kimmo.hurme@jarkkonieminenareena.fi

TARKKOJA KESÄLYÖNTEJÄ TOIVOTTAEN!

TVS-Tennis ry         
Seniorijaosto           
Kari Nieminen
 

Uutiskategoria: 
Back to Top