Naiset

Naiset

Tervetuloa joukkoomme!

TVS-Tenniksen Naisjaosto tarjoaa tennistä pelaaville yli 18-vuotiaille naisille lukuisia pelimahdollisuuksia, valmennusta ja tilaisuuden osallistua sarjatennikseen. Jarkko Nieminen Areenalla pelaamme sekä kaksin- että nelinpelejä. Peliryhmät on muodostettu jokaisen tasolle sopiviksi, lue lisää kohdasta Peliryhmät. Peliryhmien aikataulut koostetaan hieman ennen syys- ja kevätkauden alkua. Ole yhteydessä hyvissä ajoin ennen kauden alkua! TVS tarjoaa lisäksi valmennusta arkipäivisin, lue lisää kohdasta Aikuisvalmennus.

TVS-Naisjaostolla on pitkät perinteet 1970-luvulta alkaen. Naispelaajien määrä on kasvanut ja erilaiset peliryhmät ovat toimineet jaoston perustamisesta lähtien.

Sarjatennis

Seniorisarjatennikseen kaudella 2023-2024 osallistuvat sarjoissa:

N50 SM

N55 1.div.

N60 1.div.

N70 SM

Tapahtumat ja seuraottelut

Naisjaosto järjestää erilaisia tapahtumia vuoden aikana. Perinteeksi on muodostunut Naisaction-tapahtuma kesäkuussa ulkokentillä ja siihen voivat osallistua kaikki halukkaat pelaajat. Muista ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa nettisivuiltamme.

Seuraotteluita pelataan vuosittain Maarianhaminan MLK:n kanssa. Vierasottelu pelataan Maarianhaminassa kesäkuussa ulkokentillä ja kotiottelu syksyllä Turussa sisäkentillä. Ystävyysottelu raumalaisten naispelaajien kanssa pelataan elokuussa vuorovuosina Turussa ja Raumalla.

Terveisin, 
Kaarina Remes
puheenjohtaja
040 522 6388

remes.kaarina@gmail.com